Μεταφορικά 2€ (Ελλάδα) – Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
0 0.00

Cart

No products in the cart.

BLOG

Χρήσιμες συμβουλές για να διατηρείς γερό και χωρίς θηλιές το καλσόν σου.

Χρήσιμες συμβουλές για να διατηρείς γερό και χωρίς θηλιές το καλσόν σου.

Τα καλσόν προσδίδουν μια ιδιαίτερη θηλυκότητα στην γυναικεία εμφάνιση. Σπάνια όμως οι γυναίκες καταφέρνουν να διατηρούν γερά τα αγαπημένα τους καλσόν και πολλές φορές χαλάνε από την πρώτη τους χρήση. Μια μικρή θηλιά γίνεται η αιτία για να ανέβει “ο πόντος” και να καταστρέψει όλη την εμφάνιση του.
Υπάρχουν όμως κάποια μικρά μυστικά, που μπορούν να βοηθήσουν ώστε ένα καλσόν να φορεθεί πολλές φορές και γιατί όχι, και για μερικά χρόνια, εάν είστε λίγο προσεκτικές.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Αρχικά επιλέξτε καλσόν καλής ποιότητας. Έπειτα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στην επιλογή του σωστού μεγέθους. Είναι προτιμότερο να είναι λίγο μεγαλύτερο και πιο μακρύ, παρά μικρότερο και κοντύτερο, γιατί τεντώνεται και είναι φυσικό επακόλουθο να χαλάσει πιο γρήγορα.

Κατόπιν θα πρέπει να προσέχετε τα νύχια σας εάν είναι μακριά, τις μυτερές άκρες τους, καθώς και τις παρανυχίδες. Καλό είναι πριν εφαρμόσετε το καλσόν στο πόδι σας να φοράτε κρέμα χεριών για να μαλακώνουν.

Στη συνέχεια πρέπει να γνωρίζετε πως τα καλσόν αγαπούν το κρύο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να πλένονται με κρύο νερό γιατί βοηθάει τις ίνες του να σκληραίνουν και να γίνονται πιο ανθεκτικές. Ένα ακόμη μυστικό είναι μετά την αγορά του ή λίγο πριν την εφαρμογή του για πρώτη φορά, να το βάλετε για λίγη ώρα στην κατάψυξη.

Τέλος αν το αγαπημένο σας καλσόν σκιστεί στο πιο σύνηθες σημείο, δηλαδή στις άκρες των δαχτύλων, ψεκάστε το σημείο με άφθονη λακ. Η θηλιά θα σταματήσει να προχωράει και αν θέλετε μπορείτε να ψεκάσετε και το υπόλοιπο. Η λακ βοηθάει πολύ στην ανθεκτικότητα του και επιπλέον στην καλύτερη εφαρμογή του στο πόδι, εμποδίζοντάς το να γλιστράει.

Εφαρμόστε αυτά τα μικρά μυστικά και να είστε σίγουρες πως δεν θα το μετανιώσετε.

You might be interested in …